Vlieland

Vlieland is een klein, gezellig en autovrij eiland met prachtige zandstranden langs de Noordzee,  glooiende duinen, uitgestrekte bossen en een knus dorpje. Het rustige karakter van het eiland, gecombineerd met de prachtige natuur en monumentale panden in het pittoreske dorp is uniek. Zomer, herfst, winter of lente, elk seizoen is het heerlijk vertoeven op Vlieland. 

Het ca 20 km lange eiland kent veel fietspaden die door de verschillende landschappen leiden. Het duingebied, strand, bos en een gezellige dorpsstraat, Vlieland heeft het allemaal! 

Ons fijne vakantiehuis wat te huur is op Vlieland staat middenin het dorp met alle faciliteiten op loopafstand en vanaf ons vakantiehuis bent u met de fiets in 5 minuten op het prachtige Noordzeestrand, in 20 fietsminuten richting het westen drinkt u een heerlijke koffie bij het Posthuys of fietsend naar de oostkant van het eiland bent u in 5 minuten bij de gezellige haven. Op het prachtige eiland is alles goed bereikbaar om een onvergetelijke tijd te hebben!