Beschikbaarheid

Het vakantiehuis Zin in Vlieland is te huur voor per week, weekend of midweek. In het overzicht op de externe website via onderstaande link, kunt u zien welke periodes het vakantiehuis wel/niet beschikbaar is. Maar neem contact met ons op om zeker te weten of Zin in Vlieland echt beschikbaar is in uw gewenste periode, dat kan via het formulier op die externe site of door ons direct een email te verzenden.

Overzicht beschikbaarheid Zin In Vlieland

Check-in is om 15:30 uur op de dag van aankomst.
Check-out is om 10:30 uur op de dag van vertrek.
Vrijdag en maandag zijn de wisseldagen, uitzonderingen kunnen evt. gemaakt worden in overleg. 

Overzicht huurprijs Zin In Vlieland

We hebben gekozen voor een vaste prijs ongeacht het aantal personen dat gebruik zal maken van het vakantiehuis (maximale aantal personen dat in ons vakantiehuis mag verblijven ongeacht de leeftijd is tien personen).

Als u korter gebruik wil maken van het huis dan de aangegeven vakantieweek of bijvoorbeeld de dagen die wij tijdens de speciale weekenden hebben genoteerd, kan dat uiteraard. Wij zullen u wel het bedrag voor de gehele vakantieweek of het speciaal weekend rekenen.

Huurprijs inclusief:
-Evt. gebruik van de reisbedjes (excl beddengoed en linnen).
-Gas, licht en water, met het verzoek omwille van het milieu hier spaarzaam mee om te gaan.

Huurprijs exclusief:
-Eindschoonmaak a € 90 euro.
-Toeristenbelasting 2021 € 2,05 p.p.p.n. (alleen voor personen van 4 jaar en ouder). Zie www.vlieland.nl voor meer info.
-Bed-, bad en keukenlinnen. Dit is gemakkelijk te huur via of http://www.visitvlieland.com/linnenservice of www.linnenservicevlieland.nl. Wanneer u boekt ontvangt u een overzicht van de benodigde linnen (en andere handige en praktische zaken).