FAQ

Er is nog veel meer te vertellen over ons te huur aangeboden huis op Vlieland, hieronder een paar antwoorden op vragen die ons veel gesteld werden.

Voor hoeveel personen is het vakantiehuis geschikt?
Zin in Vlieland is te huur voor tien personen ongeacht hun leeftijden. Met 9 vaste bedden (3 maal tweepersoons, 1 maal stapelbed en een babyledikant) en 2 reisbedjes is het vakantiehuis voor maximaal 10 personen te gebruiken. Uiteraard is het fijne vakantiehuis ook met minder personen een uitstekend verblijf op Vlieland.

Wat is er aanwezig in Zin In Vlieland?
Wij hebben het huis wat we te huur aanbieden zo compleet mogelijk ingericht om comfortabel te kunnen verblijven. Hierbij kun je denken aan ruime keuze aan leesboeken, een muziekinstallatie, tuinmeubilair om lekker buiten te verblijven en diverse gezelschapsspelletjes. De echte gezelligheid brengt u natuurlijk zelf.

Wat is er aanwezig voor kinderen?
Ons familiehuis is op kinderen berekend, wij hebben er zelf immers drie, en er zijn diverse faciliteiten aanwezig om ook de kleinste gasten een prettig verblijf te verzorgen. Bijvoorbeeld: kinderstoelen, kinderbedjes (een vast ledikant en twee opvouwbare reisbedjes), een badje, een wipper en kinderservies en -bestek.

Route naar Vlieland
Op het dek van het veerschip van Rederij Doeksen is uw vakantie begonnen. In 1,5 uur brengt dit comfortabele schip u vanaf Harlingen naar Vlieland (reis vooraf reserveren via www.rederij-doeksen.nl). Ook is het mogelijk een watertaxi te nemen, deze is kostbaarder, sneller en een onvergetelijke ervaring.

Vervoer op het eiland
Op Vlieland vervoert iedereen zich lopend of met de fiets. Bij de verschillende fietsverhuurbedrijven is een groot assortiment aan fietsen te vinden (bakfietsen, tandems, elektrische en kinderfietsen). Bij de meeste verhuurders krijgt u korting als u online vooraf reserveert. Onze familie huurt heel tevreden de fietsen altijd bij Frisia. Zij hebben (aan het begin van de dorpsstraat maar ook) in de dorpsstraat ter hoogte van ons vakantiehuis de winkel, waardoor je gemakkelijk de bagage thuis brengt en dan de fietsen ophaalt.