Huisregels

Wij hebben het vakantiehuis met zorg uitgezocht, verbouwd en ingericht en wij hopen dat onze huurders ons huis behandelen alsof het hun eigen is. Hieronder staan een paar ‘huisregels’ opgeschreven:

Helaas zijn huisdieren niet welkom.
Het is een rookvrij huis, buiten op het terras en in de tuin mag worden gerookt met het verzoek om de sigarettenpeuken op te ruimen.
Het absolute maximale aantal gasten in het huis is tien (10) (ongeacht de leeftijd van de gasten).

De dag van aankomst is het huis vanaf 15.30 uur beschikbaar.
Op de dag van vertrek, gaan wij ervan uit dat het huis:
– veegschoon,
– afval in de container,
– glas in de glasbak,
– de vaatwasser leeg,
– de spullen op de plek waar ze gevonden zijn bij aankomst
en dus een opgeruimd huis achtergelaten wordt uiterlijk om 10:30 uur.  Zo hebben wij de tijd om het huis schoon te maken en de volgende gasten op dezelfde goede manier te kunnen ontvangen.

In het huis ligt een informatiemap met nog wat verzoeken (bijvoorbeeld de tuinkussens ’s nachts opruimen ivm de vochtige lucht op het eiland), handige weetjes over het huis (waar vind je de strijkbout en hoe zet je de reisbedjes op) en informatie over bijvoorbeeld de wifi en geluidsinstallatie.

Enkele weken voordat de gasten afreizen naar ons huis op Vlieland, kunnen zij een documentje met handige informatie (sleutels, linnenhuur, bagagevervoer enz) opvragen bij ons. Alles zo helder en prettig mogelijk om een heerlijk verblijf op Vlieland en in Zin in Vlieland te hebben.

Mocht er onverhoopt iets onduidelijk zijn, dan horen we het graag!